Červenec 2007

Mauritius

31. července 2007 v 22:30 | Davelin |  ART pictures
•9 ART pictures



Serena with Paris

31. července 2007 v 21:40 | Davelin |  Venus and Serena Williams


Ostrava City

31. července 2007 v 19:32 | Davelin |  My life
I love Ostrava ♥

Reneé Zellweger před a po

31. července 2007 v 16:54 | Davelin |  Ostatní celebrity

Reneé přibírá kvůli natáčení Bridget Jones musí Reneé přibrat 13 kg, ale dostane tučný honorář.

5 nejvlivnějších hereček

31. července 2007 v 16:33 | Davelin |  Zajímavosti
TOP 5 NEJVLIVNĚJŠÍCH HEREČEK

Dreamliner

31. července 2007 v 16:01 | Davelin |  Design
Luxusní boing Dreamliner

Rupert Grint - info

30. července 2007 v 21:53 | Davelin |  Muži
Datum narození: 24.08.1988
Místo narození: Hertfordshire, Anglie
Znamení: Panna
Oblíbený předmět: výtvarka, chemie a přírodopis
Oblíbená barva: zelená
Oblíbená kniha : Harry Potter a vězeň z Azkabanu
KONTAKT
Rupert Grint
Peter Fraser & Dunlop
Drury House
34-43 Russell St.
London WC2B 5HA, UK

Johnny Depp - filmografie

30. července 2007 v 21:39 | Davelin |  Muži

2007 - Piráti z Karibiku - Na konci světa ; Sweeney Todd
2006 - Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2005 - Karlík a továrna na čokoládu ; Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004 - A žili spolu šťastně až na věky ; Hledání Země Nezemě ; Libertin ; Tajemné okno
2003 - Tenkrát v Mexiku ; Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly
2001 - Kokain ; Z pekla
2000 - Čokoláda ; Muž, který plakal ; Než se setmí
1999 - Astronautova žena ; Devátá brána ; Ospalá díra
1998 - Ztracen v L.A. ; Strach a hnus v Las Vegas
1997 - Bojovník ; Krycí jméno Donnie Brasco
1996 - Cannes Man
1995 - Don Juan DeMarco ; Mrtvý muž ; V poslední chvíli
1994 - Ed Wood
1993 - Benny a Joon ; Co žere Gilberta Grapea
1991 - Arizona Dream ; Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990 - Střihoruký Edward ; Cry-Baby
1987 - "Jump Street 21" (TV seriál)
1986 - Četa
1985 - Soukromý víkend
1984 - Noční můra v Elm Street

Výroky Johnnyho Deppa

30. července 2007 v 21:37 | Davelin |  Muži
"Myslím, že lidé mi projevují pozornost jen proto, že mě litují."

Animals

30. července 2007 v 21:31 | Davelin |  ART pictures
•8 pictures


Fernando Verdasco - info

30. července 2007 v 17:14 | Davelin |  Fernando Verdasco
Jméno:Fernando Verdasco Carmona
Země:Španělsko
Datum narození:November 15 1983
Místo narození:Madrid, Španělsko
Bydliště:Madrid, Španělsko
Výška:1.87 m (6'2")
Váha:81 kg (179 lbs)
Hraje:levou rukou
Profesionál od:2001
Boty:Adidas
Raketa:Tecnifibre TFight 325
Oblečení:Adidas
Coach:Pepo Clavet
Tituly (dvouhra):Valencia 2004
Kitzbühel 2005, Acapulco 2004
Tituly (čtyřhra):Stockholm 2004 (with Feliciano López)
Další tituly:Cto España Equipos Absolutos 2005, Cto.de España Absoluto 2005 & 2004, Torneo Playa Luanco 2005

Gisele Bündchen bez make-upu

30. července 2007 v 17:04 | Davelin
Myslím si, že je Gisele úplně obyčejná žena. Nevím co se některým lidem tak líbí. Ještě k tomu je modelkou, která nejvíce vydělává.

Gisele Bündchen dostala padáka

30. července 2007 v 17:02 | Davelin

Kate Moss šňupe kokain

30. července 2007 v 16:57 | Davelin


Kate Moss - kožich z 12 lišek!

30. července 2007 v 16:50 | Davelin
Desítky lišek musely být zabity drastickými elektrošoky jen kvůli tomu, aby Kate vypadala jako levná šlapka," řekl na adresu světoznámé modelky Dan Matthews, jeden z mluvčích organizace PETA.

Beckhamovi (děs a hrůza)

30. července 2007 v 16:39 | Davelin

Rozhovor s Paris

30. července 2007 v 16:29 | Davelin |  Paris Hilton
Jak byste se popsala člověku, který vás v životě neviděl?
>> "Blonďatá opálená holka normální postavy. Příjemně se chovám, bývám trochu plachá. Nikdo se se mnou nenudí a mám velké srdce. A hrozně ráda jím!"